Zwenkwielen

stenen

Zwenkwielen voor steigerhout (4 stuks) Beschrijving: Praktische zwenkwielen, voorzien van een rem. De meubelwielen zorgen ervoor dat uw tuinmeubel iets van de grond staat, waardoor deze beter wordt drooggeblazen, maar vooral is uw meubel eenvoudig verrijdbaar. Geschikt voor vele soorten tuinmeubelen, vooral voor tuinbanken en tuinstoelen. Uw meubel blijft op de juiste plek staan, doordat de zwenkwielen van een rem zijn voorzien.
Uw meubel wordt met circa 7 centimeter omhoog gebracht door gebruik van de zwenkwielen.

Heeft u vragen of suggesties, stuur het contactformulier naar ons door.
Kijk eens bij Extra Informatie

Deze zwenkwielen zijn te combineren met vele van onze artikelen 4 stuks met rem voor € 35,00

Zwenkwielen met rem te gebruiken als voet en verhoging voor uw meubel. Worden verkocht als set van 4 stuks en uitsluitend geleverd in combinatie met een meubel van uw keuze. Zwenkwielen worden aan de onderzijde op de hoeken geplaatst. Hier zit ook voldoende hout voor montage. De wielen worden compleet met RVS-schroeven (=roestvrij stalen schroeven) geleverd en zijn circa 7 cm hoog.

Zwenkwielen

HOUTWONDERS

Bij Houtwonders bent u gegarandeerd van een prachtig houten meubel van hoge kwaliteit. Wij gebruiken hiervoor verouderd en onbehandeld steigerhout. Ook leveren wij diverse artikelen van sloophout. Leuk van Hout, voorgemonteerd of zelf gebouwd! Het hele jaar door kunt u aan de slag! Ruime collectie!Keuze uit verschillende afwerkingen

Nieuw Product

Jaren buitenlucht

White wash, niet dekkend

Grijze verf, niet dekkendContact

HOUTWONDERS/CUUBHOUT VOF

Bezoekadres (op afspraak):

Kijckerweg 93

2678 AC De Lier

Nederland

KvK 64954072

BTW-nr: NL855919255B01

email: info@houtwonders.nl

Of vul ons contactformulier in