STEIGERHOUTEN FAUTEUIL

stenen

Steigerhouten fauteuil Houtwonders biedt u diverse steigerhouten tuintafels en houten eettafels aan in stoere uitvoeringen. Zowel hoge als lage tafelmodellen zitten in ons pakket. Alle tuinmeubels worden geleverd als kant-en-klaar pakket, compleet met alle schroeven. U hoeft alleen uw tuintafel in elkaar te zetten, wat met de doordachte, duidelijke handleiding eenvoudig is. Uiteraard is het tegen geringe meerprijs ook mogelijk uw tafel door ons te laten monteren. Verdere behandeling van het hout is een kwestie van smaak.
Voor meer hierover, kijkt u eens bij

Behandelingen en/of Extra Informatie

Of stuur het contactformulier naar ons door.

Steigerhouten fauteuil

Deze steigerhouten luxe fauteuil wordt standaard geleverd in de
maten 100 x 97 x 73 cm voor € 119,00

Een trendy fauteuil oftewel luxe tuinstoel voor uw tuin, gemaakt van nieuw, onbehandeld steigerhout.
Zeer geschikt voor consumenten die wat ruimer willen zitten in de tuin. Stoer en sterk! Voor passende kussens verwijzen wij u naar gespecialiseerde sites zoals Kussens.nu. Geef uw houten fauteuil desgewenst een trendy aanzien door een likje verf

Voor een scherpe prijs kunnen wij u deze fauteuil van nieuw, onbehandeld steigerhout leveren.
Het enige dat u hoeft te doen is het meubel in elkaar te zetten.
Door de duidelijke handleiding is het monteren van uw eigen houten stoel een fluitje van een cent!
Zie hiernaast voor afbeeldingen van uw steigerhouten fauteuil. Verzendkosten kunt bekijken op de pagina verzendkosten, u kunt het pakket ook in overleg af komen halen.

Stoel blank Stoel grijze verf

Stoel witte verf

Stoel oudHoutwonders biedt u diverse steigerhouten tuintafels en houten eettafels aan in stoere uitvoeringen. Zowel hoge als lage tafelmodellen zitten in ons pakket. Alle tuinmeubels worden geleverd als kant-en-klaar pakket, compleet met alle schroeven. U hoeft alleen uw tuintafel in elkaar te zetten, wat met de doordachte, duidelijke handleiding eenvoudig is. Uiteraard is het tegen geringe meerprijs ook mogelijk uw tafel door ons te laten monteren. Voor verdere info over behandelingen en het steigerhout, verwijzen wij u naar "Behandelingen" en "Extra Informatie".

HOUTWONDERS

Bij Houtwonders bent u gegarandeerd van een prachtig houten meubel van hoge kwaliteit. Wij gebruiken hiervoor verouderd en onbehandeld steigerhout. Ook leveren wij diverse artikelen van sloophout. Leuk van Hout, voorgemonteerd of zelf gebouwd! Het hele jaar door kunt u aan de slag! Ruime collectie!Keuze uit verschillende afwerkingen

Nieuw Product

Jaren buitenlucht

White wash, niet dekkend

Grijze verf, niet dekkendContact

HOUTWONDERS/CUUBHOUT VOF

Bezoekadres (op afspraak):

Kijckerweg 93

2678 AC De Lier

Nederland

KvK 64954072

BTW-nr: NL855919255B01

email: info@houtwonders.nl

Of vul ons contactformulier in