ZITMEUBELEN

stenen

Zitmeubelen Houtwonders biedt u trendy tuinstoelen en zitbanken aan voor uw tuinset. Alle tuinmeubels worden als één compleet pakket afgeleverd inclusief schroeven. Montage is eenvoudig door de duidelijke handleiding. Verdere behandeling van het hout is een kwestie van smaak. U hoeft alleen uw tuintafel in elkaar te zetten, wat met de doordachte, duidelijke handleiding eenvoudig is. Uiteraard is het tegen geringe meerprijs ook mogelijk uw tafel door ons te laten monteren. Verdere behandeling van het hout is een kwestie van smaak.
Voor meer hierover, kijkt u eens bij

Behandelingen en/of Extra Informatie

Of stuur het contactformulier naar ons door.

Steigerhouten bank

Deze steigerhouten bank wordt standaard geleverd in de
maten 220 x 88 x 73 cm voor € 149,00

Beschrijving: Een steigerhouten tuin-bank, geschikt voor circa 3 personen. Geef uw tuin een trendy aanzien met deze zitbank van onbehandeld steigerhout. U hoeft uw tuinmeubel alleen in elkaar te zetten, wat zeer eenvoudig is door de heldere handleiding. Voor het comfort adviseert Houtwonders u passende kussens aan te schaffen. Maak uw tuin af met deze stoere houten bank!

Een stoere zitbank, gemaakt van nieuw, onbehandeld steigerhout. Indien zwenkwielen gewenst: 1 set (4 stuks) bestellen. Voor verdere afwerking zie ook "Behandelingen". Maximale afmetingen: L220 x B88 x H73 cm. De zithoogte bedraagt zonder wieltjes normaliter 30cm. Is echter zelfstandig te vergroten naar 37cm, waarbij de overgang naar de leuningen dus kleiner wordt.

Voetenbankje Voetenbankje grijze verf

Voetenbankje witte verf

Voetenbankje oudHOUTWONDERS

Bij Houtwonders bent u gegarandeerd van een prachtig houten meubel van hoge kwaliteit. Wij gebruiken hiervoor verouderd en onbehandeld steigerhout. Ook leveren wij diverse artikelen van sloophout. Leuk van Hout, voorgemonteerd of zelf gebouwd! Het hele jaar door kunt u aan de slag! Ruime collectie!Keuze uit verschillende afwerkingen

Nieuw Product

Jaren buitenlucht

White wash, niet dekkend

Grijze verf, niet dekkendContact

HOUTWONDERS/CUUBHOUT VOF

Bezoekadres (op afspraak):

Kijckerweg 93

2678 AC De Lier

Nederland

KvK 64954072

BTW-nr: NL855919255B01

email: info@houtwonders.nl

Of vul ons contactformulier in