Behandelingen en houtkleur

Behandelingen Graag geeft Houtwonders u uitleg wat betreft de tekst bij de geplaatste tuinmeubelfoto's;

"na montage ziet uw tuinmeubel er zo uit"; een benadering van het eindresultaat van uw zelfbouw-tuinmeubel.
Enige kleur- en vormafwijkingen zijn mogelijk en daardoor is ieder meubel uniek te noemen. Alle tuinmeubels worden opgebouwd met nieuw,
onbehandeld steigerhout en zijn voorzien van een duidelijke handleiding met toebehoren, zoals RVS-schroeven. Uw tuinmeubel dient na montage nog geschuurd te worden.

"indicatie na vergrijzing" ; onder invloed van zon, regen en wind zal uw steigerhouten tuinmeubel die authentieke en sfeervolle vergrijsde kleur krijgen.
De foto van uw meubel toont een indicatie van deze vergrijzing. De mate van verkleuring van het hout bij buitengebruik hangt sterk af van de weersomstandigheden.

Verf

White wash verf € 19,95

Grey wash verf € 19,95

Blik witte verf Blik grijze verf
"indicatie met witte verf" ; onder 'Behandelingen' heeft u de mogelijkheid om White Wash mee te laten leveren. White Wash is een witte verfsoort voor hout op terpetinebasis, die uw meubel na behandeling een niet geheel dekkende, trendy witte afwerking geeft.
Uw tuinmeubel is hierdoor beter beschermd tegen weersinvloeden. Echter wordt White Wash, net zoals de grijze verf,
meer uit esthetische doeleinden toegepast voor uw tuinmeubel. Door de geplaatste foto krijgt u dus een indicatie hoe dit er uit ziet.
Indien u in een latere fase toch af wilt van de houtverf, dan is opschuren tot blank hout weer mogelijk.

"indicatie met grijze verf" ; een tweede mogelijkheid is een grijze verf op terpetinebasis.
Ook deze donkerder verf is niet 100% dekkend, u zult dus de houtnerf dus nog zien, met daarbij heel beperkt de houtkleur van uw steigerhouten tuinmeubel.
De foto's van de artikelen geven u een indicatie van het meubel na behandeling. Opschuren tot blank hout blijft mogelijk.
Indien na bovenstaande uitleg het toch nog niet helder is voor u, schroom niet om ons te mailen voor advies!

HOUTWONDERS

Bij Houtwonders bent u gegarandeerd van een prachtig houten meubel van hoge kwaliteit. Wij gebruiken hiervoor verouderd en onbehandeld steigerhout. Ook leveren wij diverse artikelen van sloophout. Leuk van Hout, voorgemonteerd of zelf gebouwd! Het hele jaar door kunt u aan de slag! Ruime collectie!Keuze uit verschillende afwerkingen

Nieuw Product

Jaren buitenlucht

White wash, niet dekkend

Grijze verf, niet dekkendContact

HOUTWONDERS/CUUBHOUT VOF

Bezoekadres (op afspraak):

Kijckerweg 93

2678 AC De Lier

Nederland

KvK 64954072

BTW-nr: NL855919255B01

email: info@houtwonders.nl

Of vul ons contactformulier in